Последните ще бъдат първи

Последни записвания!
Промо цени за ЦЯЛО ТЯЛО и ТРИ ОБЛАСТИ
+ Подарък – опаковка с витамин D от Doppelhertz!

За пореден път германската фармацевтична компания Куайсер Фарма, официален представител на марката Doppelherz за България, се включва в наша кампания за превенция на остеопорозата. От дружеството осигуряват подаръци – опаковки с витамин D.
Количествата са ограничени, но както се казва „Последните ще бъдат първи!“. Последните 70 пациенти, записали час през оставащите дни до края на Ноември, ще получат по една опаковка с 15 таблетки витамин D. Благодарни сме на партньорите от Куайсер Фарма, че във време на дефицит на лекарства и витамини, съумяват да останат верни на традицията с този жест на подкрепа към нашите пациенти.

Витамин D подпомага усвояването на калций от организма и го прави по-достъпен за минерализацията на костите. Освен това той поддържа нормалната концентрация на калций в кръвта и спомага за доброто функциониране на имунната система.
През лятото витамин D се образува в организма под въздействието на слънчевите лъчи, но през есенно-зимния сезон дневната светлина е по-малко и в съчетание с прекарване на повече време на закрито и небалансирано хранене, рискът от дефицит на витамин D е повишен.

Запишете час за Декса изследване до 30.11.2020 и получавате:
• преференциална цена от 40 лв. за изследване на Три области или Цяло тяло
• подарък от Doppelhertz – опаковка Витамин D за 15 дневен прием

Изследванията се правят с предварително записан час на телефоните на центъра:

052/803-900
0888/088-991
0892/604172 (в извънработно време)

Адрес:
Варна, ул. “Н. Вапцаров” 2
Сградата на ДКЦ “Чайка” (Курортна поликлиника)

Работно време:
Понеделник – Петък: 08:00 – 18:00

Контакти

Posted in Новини and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , .